Kurdiwüüd

Flash

Kategori: Kategorilös shit

Vad hände med alla walkie talkies?

Comviq kompis tog över.

..

Kategori: Kategorilös shit

Jag har aldrig varit bra på att uttrycka mig,
varken i tal eller skrift.

Oftast blir det fel och jag får skriva böcker för att
få med det jag vill.
Ordbajsa är nog min grej.

Har alltid velat kunna skriva och uttrycka mig på ett bra sätt.
Så att jag inte behöver skriva böcker varje gång.
Så att det räcker med några meningar, och ändå få med allt viktiga.

Då skulle jag säga något i stil med
"jag tänker på dig hela tiden, och jag saknar dig som fan"

Musik

Kategori: Kategorilös shit

För mig så har musik alltid varit ett sätt att utrycka mina känslor.

Det är konstigt att genom att analysera vilken slags musik någon lyssnar på, så lär man känna den personen.

För mig är det någon form utav konst. Där ord ibland inte kan beskriva en lika bra som ett par låtar.

 

Jag har cirka 20 spellistor, allt efter humör och vad jag gör.

Och de är,

Betydelsefulla, Bortish, Chill, Easy listinin, Gollegam, Happy me, Hiphop, Mainstream, Old school, Orientaliska, Political, Psyk, Reggea, Rythm, Sad songs, Special, Summer, Trainin, Tung och Udda.

 

För att veta vem jag är, så är det lättaste man kan göra är att veta vad för slags musik jag lyssnar på.

 

 

Bästa sättet att gå ner i vikt = kurdisk mat!

Kategori: Kategorilös shit

Kurdisk mat ser riktig nasty ut, och har verkligen ingen aning om det där ens är kurdisk mat eller om det klassas som mat överhuvudtaget. Men man måste leva, speciellt när man är skittrött från träningen och mamma inte gör något åt mig. Då tar man några tomater och skivar dem, in i olja och steker de. Men det borde nog kallas fritera för man har lätt för mycket olja.


Om man säger att kurdisk mat ser ut som medeltidsmat som ser ut som jag vet inte vad, så är det där några snäpp värre. Tro mig, skulle aldrig smaka på det om jag inte var så hungrig (fast det är gott, speciellt med citron).

Skulle verkligen vilja att en kurd skulle bli sån viktväktarkärring. Allvar, vi skiter i gränserna eftersom vi inte har några, och bombar med olja som att det vore vatten. Ett enkelt kurdiskt recept är 1 del grönsaker, 2 delar kött och 5 delar olja. Så vill ni gå ner i vikt och få de där sexiga 24-packen på magen, jaa då kör ni kurdisk style. Bomba med olja. Tro mig det fungerar, i've tried it myself med sjukt bra resultat som till och med får Lindsey Lohan dö av avundsjuka.



Det där är ÄKTA adidas shorts, de kommer absolut inte från en fejk turkisk shop för bara 5 kr, jag lovar hehe.

Låt sökes

Kategori: Kategorilös shit

Fick en gammal låt på tungan. Ni (du menar jag egentligen) vet , "shake your booty, shake your booty, shake your boooty, shake shake shake, shake your booty" ... Typ, har aldrig varit bra på att komma ihåg någon låt, finns bara en låt jag kan och det är Let's ride - B.I.G. Feat Bonethugs (va tvungen att skriva ut texten o plugga in den)

Så jag youtuba "shake your booty" och hittade bara videon på tjejer i hotpants som shakar skiiten ur sig. Fungerar MINST lika bra det oxå, men jag vill hitta låten också hehe.

Sen hitta jag den här, asså WTF

Finns inget bra med den förutom Africas sweet asses haha,

ncnc

Kategori: Kategorilös shit

Haha min kusin va hemma hos oss och när han skulle hem så sa han "hejdå moster, hejdå moster" minst 100 ggr bara för att få mamma att inse att hon inte gett honom eidpresent - pengar asså.
Mamma bara "hejdå älskling" och han stack iväg, ganska ledsen.

Sista gången han kommer med fri vilja hem till oss !

Träningen igår

Kategori: Kategorilös shit

Som vanligt var träningen helt fuckt up!
Som uppvärmning sätter Jirar på riktigt gaymusik, sån som man absolut inte kan köra kickboxning med. Allt från trance till sentimental r&b. Men ingen slog när han satte på den här låten (är inte 100%)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


och kroaten bara "Sluta ha sån bögmusik, du vill bara mjuka upp oss för senare"

Så brast vi ut i skratt, om någon annan förstår ...

 

Efter jag blev nästan knockad av Goran och att min näsa fortfarande gör ont, ända upp till hjärnan typ när jag rör den, och att min tshirt och mitt örngott var blodig när jag vakna imorse.

Så snackade vi om Hollywood rånet och en fråga vi fastnade på va "HUR FAN tjuvkopplar man en helikopter, när jag inte ens kan tjuvkoppla en Ford Fiesta från 1980?"

Man ska verkligen inte klaga på svenska polisen heller, jag skulle inte heller gått in med en pistol för att möta några extremt tränade med automatvapen, bara för pengars skull. Speciellt när försäkringsbolaget kommer betala tillbaka varenda krona. Fuck that att de skulle riskera sina liv, plus kom ingen till skada så, good job guys!

Internt skämt från träningen (snodd från någon film)

Kategori: Kategorilös shit

"Okey, ten dollars each" med en asiatisk tjejröst
"What do we get for 10 dollars?" med en soldat röst
"Everything you want"
"Everything"
"Eveeeerything"


Ska försöka hitta klippet :D

Facebook

Kategori: Kategorilös shit

Waaah jag blev fan addad av nån jävla kines från gud vet vart på ansiktsboken. Blattejävel säg till dina kusiner att sluta förfölja mig! Jag är inte emot kineser.

Så hur tar man bort kontakter på ansiktsboken? För jag suger pung på det, de tog mig 10 min att hitta "ladda upp bilder" grejen ...

HELP me from the kines attacks!

...

Kategori: Kategorilös shit

Skrivet igår...

En av mina största problem har alltid varit att jag aldrig kan glömma saker. Inte heller har det hjälpt att jag alltid tänker och hakar upp mig på vissa saker. I många fall har jag framstått som en som inte kommer ihåg - bara för att inte verka helt psyk. Men sanningen är att jag t.o.m. kommer ihåg ord och saker som har hänt, riktigt bra, för bra ibland, men en sak präglar det hela - jag glömmer sällan negativa saker.

Det började gå bra igen, jag började t.o.m. skämta med folk jag normalt inte snackar med och de skratta, de började även "neutraliseras" med speciell.
Men nu är jag inte så säker längre, det blir bara värre och jag börjar tänka på allt igen. Det är ett par saker som jag tror jag håller på att bli "utsatt" för, eller om jag ska vara helt ärligså vet jag inte om det är önsketänkande. Negativa saker är det i alla fall. Är det sanningen eller inbillar jag mig igen? Tyvärr kan jag inte svaret.
Sedan den dagen jag sist fick utbrott på speciell så har jag verkligen försökt göra mitt bästa, i många fall gett 110%. Det har hänt att det blivit fel, men då erkänner jag och försöker rätta till det/förklara - hur långt än jag har sjunkit. Jag har bara tänkt tanken att bevisa de sakerna och kanske det enda jag brytt mig om.
Värst blev det häromdagen då jag det dära tacket... Fat att jag fatta att det var som vänner började jag hata allt igen. Eller ja, inte hata utan jag blev chockad över det, jag anser att det är för tidigt och att jag behöver mer tid för att komma igenom det. Jag kunde inte ens plugga efer det. Satt och läste igenom konversationen om, om och om igen, trots det var jag lika chockad typ. För tidigt, verkligen, men ändå blev jag glad, det är verkligen få gånger speciell har chockat mig. Tänker jag efter så va första ggn i julas då det glömdes bort. 2: när hon fick mig att prata om det. 3:biblan (1:a ggn) 4: skolan när de va soligt och läraren såg oss och jag aktade på mig. 5:den regniga dagen i lekplatsen. 6:när speciell satt bredvid mig, denna termin. 7: de med tacket...
Jag vet iaf att jag inte kommer fortsätta så göra mitt bästa om jag fortfarande känner så här, som om jag är orsaken till alla problem, att jag alltid har varit problemet, för det har det inte, det fanns stunder då jag offrade mycket och det vet nog bara jag om (för sånt berättar man inte)

Jag behöver nog bara vara ensam och försöka glömma allt igen, men jag får väl ljuga och säga att allt är bra för att inte klaga, för trots allt har jag lovat att sluta klaga. Men ändå har jag slutat ljuga med...

Tung låt av Nas

Kategori: Musik

Jag som trodde kurder ljög som fan...

Kategori: Kategorilös shit

Kolla på den här då! Vilken lirare hahahahahahaha, vad jag satt och skratta åt honom!


Han har 260 hästkrafter och är lika stark som 30.000 MÄNNISKOR, 30 jävla tusen! Samt att han aldrig skakar hand eftersom han är säker att den andras fingrar bryts av hahahahahahahahah ååhh mannen, med de extra stora D-kuporna, varför ljuger du så mycket! För att inte tala om hans farsas 840 jävla hästkrafter.
Lätt att jag köper honom i stället för en Ferrari! :D

Fysik

Kategori: Kategorilös shit

Lektionen idag var lika dålig som hennes alla andra lektioner.
Förutom alla tonsvängningar när hon skrämmer skiten ur de allra coolaste i klassen - mig.
Så var den här lite extra speciell.

Medan hon höll en stavmagnet i ena handen och drog fram och tillbaka med handen i en runkrörelse så säger hon "sug på den till nästa gång"
"Sug på vaaaad" tänkte jag, tills nästa gång! Suga i en vecka ... Ncncnc ... vilken snuskig lärare! Undra hur hon var i sina bästa dagar haha.

Eller vid skåpet så säger Mr.B "Jag får inte upp den"
"haha varför får du inte upp den" säger jag medan jag plockar ut mina böcker
"Jag får inte upp den skiten" säger han igen.


Fördomar ...

Kategori: Kategorilös shit

Jag vet att invandrare hellre sparar sina sista kronor och lägger undan dem i stället för att köpa kvalitetssaker för att sedan kunna köpa upp tiotals hus i Irak.

 

Men vi har trots allt leksaker hemma.

 

Det är inte så att vi leker "påse över huvudet och strypa tills man dör" när man är 2 år bara för att våra släktingar är med i al-Qaida eller Hizbollah. Vi har annat o leka med, t.ex. ak47 med fejkskott så att man inte skadas, för vi tar hand om varandra precis som när Usama skickar iväg sina kära självmordsbombare och lovar dem att de kommer till paradiset med sina 72 jungfruar.

 

För jag slår vad att det inte står att det är en farlig leksak på Serlas förpackningar

Svenne sjunger som en äkta kung :D

Kategori: Kategorilös shit

Hahaha damn va killen är grym! Han sjunger med bättre uttal än äkta svartskallar. För att inte tala om hans ansiktsuttryck, shiet asså! Han har verkligen fått min respekt.

Fast låten är skön också.

Rasister :D

Kategori: Kategorilös shit

Posten innehöll sjukt många jultidningar som helst, på min mammas namn.

Vilka fördömar.

Bara för att hon är utländsk så tror de att hon inte har ett jobb och måstesälja tidningar för att få pengar.

Hallå, har de hört talats om socialbidrag?

Förresten så saknar hon jobb för tillfället, men det spelar ingen roll va?

Tanken räknas.

 

Axx

Kategori: Kategorilös shit

Shiet va stel jag är i kroppen. Känner mig som robocop fast utan den styrkan och vapen. Eller ja, vissa är ju alltid beväpnade ...
Nästa gång ska jag verkligen strecha och inte ha fönstret öppet medan jag fortfarande är svettig.

waaah

Kategori: Kategorilös shit

FUCK VAD JAG FRYSER!!!!
Elen sluta fungera igår och tills nu har vi vart strömlösa!
Misstänker att pappa ville sänka elkostnaden, så han kortslöt säkert något ställe så att vi skulle dö.
Fyfan va kallt det va inatt och när jag duscha med jävla kallt vatten. Så dum som jag är så står jag under handtaget och SEDAN sätter på vattnet.... snacka om att jag fick en chock.

Vet ni vad...

Kategori: Kategorilös shit

som är värre än att vara ledsen?
Att inte känna något. Att sitta där utan varken vara ledsen eller glad.
Höra någon dra ett "skämt" och det bara susar genom ens öron. Som att det inte va något.

Bara sitta och inte tänka på något.

Just nu längtar jag verkligen tillbaka till den tid jag brukade vara jätteledsen och kunde gråta hur mycket som helst. För att -inte känna något, är så mycket värre.

David "rapist" Beckham

Kategori: Kategorilös shit

Kalla det strypgrepp i all ära...

men jag ser bara hans blick, hur han vill våldta honom. Så Mr.Beckham, du gillar hårdsex.
Han andra verkar njuta, han står där och skriker "harder, harder"

Damn...

Kategori: Kategorilös shit

vad jag hatar de där programmet på 5:an som avslöjar magiska trix, typ "en trollkarls hemligheter".
För det första så suger den, vissa är så uppenbara att man skrattar.
För det andra så är de "riktiga" kända trollkarlarna mycket, mycket bättre.
För det tredje så ska man inte avslöja trixen, det är det som är roligt, att varje person skapar sin egna uppfattning och hela tiden försöker komma på hur de gjorde utan framgång i de flesta fall.

Jävla idioter, jävla idiot som är så dålig att han måste förstöra allt!
Framför allt, vilken idiot jag är som överhuvudtaget kollar på programmet.

Ghostbusters

Kategori: Kategorilös shit

Jag har haft den här låten i hjärnan nästan hela veckan. Det beror väl på att jag såg en del av filmen häromdagen, men va så trött att jag var tvungen att lägga mig. Jaja, har haft den i hjärnan och haft den... Jag suger totalt på att komma ihåg låtar så jag har bara gått runt o sagt "Who you gonna call, Ghostbusters, Ghostbusters"

Det finns bara en låt jag kan sjunga utantill och det är "Let's ride - B.I.G feat Bonethugs" och det är endast p.g.a. att jag skrev ut texten och pluggade in den i några dagar. Så bra är min hörsel och allt annat inblandat.

Muzik

Kategori: Musik

Ännu en oldie, här är den skönaste versionen. Har dock aldrig fattat om han/hon är transa eller va det nu är. Iaf skön låt.



Det enda jag gillar med den "nya" versionen är han reggea gubbens röst.

.

Kategori: Kategorilös shit


När ord inte längre spelar någon roll.
Fast att man skulle kunna skriva sida efter sida om detta så räcker det med att bara titta på videon.

Ännu en mardröm

Kategori: Kategorilös shit

Vaknade upp mitt i natten av en jävligt konstig mardröm, kommer ihåg att jag var ganska känslig när jag vaknade upp. Men nu i efterhand när jag vill komma ihåg vad den handla om så kommer jag inte ihåg.
Det enda jag vet är att jag inte kunde somna om efteråt.

När jag väl är igång...

Kategori: Musik

med låtar så lyssna på den här!
Tror verkligen få uppskattar sån här musik, och jag är sån som antagligen älskar sånna låtar eller så tål jag inte dem. Den här älskar jag!

Hur skönt som helst att sätta på en sån låt, släcka alla lampor o blunda och försöka fantisera en egen berättelse. Det som jag tycker gör en riktigt grym låt legendarisk är att olika människor med helt olika bakgrunder kan lyssna på den och forma sin egna historia. Medan någon tycker att det är en ledsam låt så blir en annan person glad.



Fan va jag har börjat gilla "mellanöstern musik" asså sån "pärongitarr", arabiska trummor, flöjt (speciellt armensk daduk) och självklart flöjt (om man är riktigt grym på det!)

Scatman John

Kategori: Musik

Fy fan va länge sen jag lyssnade på den här låten, måste ha varit minst 4-5 år. Jag brukade älska låten när jag var liten, och det gör jag fortfarande. Gammal musik är så mycket bättre än all nytt skit som alla gör bara för att tjäna pengar och inte lägger tid på ...

Baara biib parraaappa ....

Respekt till SE TrackID !

DAMN girl what's that !

Kategori: Kategorilös shit

Jag suger på fashion o sånt skit, kan inte skillnaden mellan prada o gucci. Bryr mig inte heller hur Paris Hilton ser ut, hon har tappat ett par kromosomer på vägen. Hon lägst till höger, vet jag inte ens va hon heter, men feta tuttar haha.

Back to the main shiet...

MEN HON I MITTEN, DAMN! Hon måste skämta med mig.

Det ser ut som hon födde en unge på väg till röda mattan. En liten mörkhyad unge, för man ser hans stora kuk till vänster. Huvudet är till höger. Det kan heller inte vara att hon sket på sig, för ingen skiter sådär mycket.

Dröm ..

Kategori: Kategorilös shit

Jag brukar sällan drömma, men idag hade jag en rätt udda dröm...

Vi satt i bilen, jag, mamma och 2 morbröder. Det va även en gubbe, typ förhörsledare eller något med oss. För innan vi satte oss i bilen var vi i en "bunker" där jag skulle vittna mot en man som anklagades för att döda barn i Libanon. De trodde jag hade sett honom i Libanon, men jag var aldrig där, i stället fick jag ett papper om vad jag skulle säga av en libanes i min klass. Inne i förhörsrummet där den misstänkte även satt kunde jag inte få ut ett ord. Så ledaren fick följa med in i bilen där jag började snacka, jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. För varje ord jag sa bölade jag 5 minuter. Jag drog upp hur barnen hade blivit slaktade och bestulna på organ, hur hus bombades sönder, hur undernärda mskrna var osv. allt fast jag aldrig varit där.

På väg hem från Borås(?), så fick vi syn på ett rött moln. Innuti molnet så fanns det typ en röd "kärna". Vi trodde det va utomjordingar, meteorit, solen höll på att falla sönder ...

 

Så jag tog upp min mobil för att filma detta, min gamla SE. Hade den för typ ett år sen, så de här måste ha varit i det förflutna. Medan jag filma det så saktade min morbror ner för att han skulle kunna kolla på "fenomenet" lite bättre. Jag började skrika som fan "KÖR SNABBARE, ÄR DU DUM I HUVET ELLER, KÖÖÖÖÖÖR!!!!!". Jag visste att det inte va något bra.

 

Någon sekund senare

Kaboom. Det va en kärnvapenattack. På något udda sätt såg det så långt bort ut. Vi trodde att USA hade blivit träffat av ryssarna för att det va någon slags oroligheter mellan dem. Efter vi skrek som tjejer och lipade som fan så ringde min mamma min yngsta och mellersta lillebror i Husby (som egentligen ligger i Sthlm, men då låg det i USA. Kanske hade USA tagit över stor del av världen...?) direkt börjar hon lipa/skrika på min yngsta bror att hämta den mellersta och gömma sig. Jag skrek på mamma och sa att de skulle fly till en okänd liten stad en bit bort (för man bombar oftast storstäder) men hon sket i vad jag sa och beordra dem att stanna hemma tills att jag och hon skulle hämta upp dem.
Telefonsamtalet avslutades men tårarna kunde inte stanna...


Vi kom fram till flygplatsen och där såg man massakern. Amerikanska soldater satt med snipers inne i flygplanen och från alla dörrar på flygplanen avfyra de skott mot mskr. Jag fattade aldrig vilka som var fienden, för några släpptes igenom till ett "flyktplan" medan andra sköts till döds, vissa journalister dödades men andra fick leva ...

Mamma såg "flyktplanet" så hon skrek på mig "KOM VI SPRINGER DIT"
Jag ville inte ta det osäkra före det säkra så jag sa åt henne att dra upp luvan och försöka täcka ansiktet så att de inte såg våra ansikten. Vi springer till planet så hör jag säga "MOTHERFUCKAA, what's up with that beard you fucker" Sekunden efter kände jag stinget i benet. Jag föll till marken. Det stang till flera gånger i rad nu. Men de gjorde inte ont. Jag försökte röra mig men det gick inte. Efter ett dussin skott så låg jag där, det enda jag kunde röra var mina ögon.
Vinden var kraftig, den drog mig som plastpåsar flyger runt, men skillnaden var att jag inte lättade från marken. Soldaterna trodde jag levde så de skjöt ännu mer. Jag såg min mamma men hon såg inte ens ledsen ut. Hon kollade på mig och jag på henne, tårarna rann nerför mina kinder medan mamma bara stod där och kollade på mig. Jag ville få ut några sista ord, men det gick inte...

Sueidiväder

Kategori: Kategorilös shit

Sveriges väder suger, och jag har inget land att åka tillbaka till.
Bilden är taget från 3 olika håll.
Åska till vänster, soligt/molnigt i mitten och jävla spöregn till höger!

Inget slår för några år sen, då det va sol, regn, moln, sol, hagel, moln och sedan avslutades med 30 graders sol! Allt detta inom loppet av 8 timmar!

Lögnarhoe #X

Kategori: Lögnarhoez

Shiet jag har lärt känna ännu en lögnarhoe! Han är fan nästan lika farlig som min morbror, nära skjuter ingen hare ...
Iaf så snacka vi och han bara "har ni sett när de korsar en tiger med ett lejon så blir den dubbelt så stor som en människa" Så vi frågade "vadå om den står på bakbenen såklart" och han bara "nej om den står vanligt på alla fyra så är den DUBBELT så stor som en mska". "Men menar du inte en dvärg i så fall, för mannen snacka inte skit", "nej jag svär som en vanlig mska" ....
Hur som helst så youtuba jag skiten och hittade den,

Här ser ni resultatet, visst är den stor men helvete heller att den är så stor! Jävla lögnare :D haha

Donuts

Kategori: Kategorilös shit

De va marknad i onsdags och då passa jag på att köpa donuts. Brukar väldigt sällan käka sött men lukten locka som fan! Donut-lukten förde mig mot den husvagn-skiten som sålde de, kunde sluta ögonen och bara följa lukten.

Försäljaren lura mig! 10 st kosta 80 kr, men den jäveln tog 95. Jag sa inget eftersom jag är ju rik just nu, men jag hoppas han brinner i helvetet för all evighet (och nej, det är inte för mycket begärt).

Fan va äckliga chockladen ser ut nu i efterhand, de va i en påse i 20 minuters bussfärd och därför smälte de och ser rätt defekta ut.

När jag bjuder familjen på saker så är ingen tacksam, men när jag äter i smyg och de kommer på mig så ber alla om att få en del. Jag gav de 5 donuts att dela på 4 pers och de åt bara upp 1.5, ska inte klaga för jag åt upp de efter. De kan glömma att jag bjuder mer. Otacksamma kurder.

DAMN!

Kategori: Kategorilös shit

Va o käkade pizza idag hos en pizzabagare vi känner, så jag fick göra min egna pizza. (kan faktiskt öppna degen o allt själv, är det kurdgenerna?? ) Så jag lade på tonfisk, färska tomater, jalapeno, cayenne peppar, curry, feta ost, pirri pirri (jäääävligt stark!!!) och sen avsluta jag med vitlökssås.

Redan efter första tuggan kände jag den äckligt starka smaken!

Glömde jag att nämna att jag bombade med cayenne peppar, jalapeno och pirripirri? Jag gör det nu då.

Av ren förtvivlan fortsatte jag äta, fast de smaka hur starkt som helst och jag är ändå rätt van vid stark mat. Jag är inte som svenskar och tycker att svartpeppar är starkt...

Jag åt och svettades, nu tror ni att jag fick betala fullpris på pizzan och därför inte slängde den. Men nepp, den var gratis (fick betala i natura :D). Ne då, gratis va den, men jag va skithungrig, så en äckligt stark pizza kunde verkligen inte stoppa mig.

Nu kom jag ut ur toaletten, äckligt att ens nämna det haha. I alla fall, så sved de SOM FAN när jag sket, allvar jag ville fan lipa hur det sved i röven. Prova det någon gång, ät riktigt stark mat och känn den "mäktiga" känslan av att vilja gnida röven mot varje litet hörn i hopp om att känslan går bort.

Lite info : Frågade en indisk kompis om de också fick den svidande känslan efter de har ätit stark mat, och visseligen så får de inte det! De jävlarna är fan immuna mot det!

Kurder!

Kategori: Kategorilös shit

HAHAhahah inte undra på varför vi inte har ett land!

Först putter de åt fel håll sen .... AHHAHAHAHAHHAha :D

Haha idioter! Fast att vissa är fejk!

Kategori: Kategorilös shit

När man känner sig som en idiot..

Kategori: Kategorilös shit

Jag trodde fan jag direkt kunde avsluta allt och vara en ensam person bara sådär från ingenstans.
Det misslyckades direkt, först kom några jag alltid brukade skämta med och börja driva, men jag fortsatte vara stel. Men det värsta var när hon kom. Gud jag kände mig som en idiot, jag har undvikit henne bara för att jag vet hur mycket jag gillar henne, fortfarande, efter allt. Först så hälsa jag och gick iväg, sen kom hon och satte sig brevid mig, alla gamla minnen kom tillbaka, alla underbara stunder tillsammans. Hon börja snacka och jag försökte verka glad, nöjd och en bra kompis, för det har jag lovat henne!
Jag har aldrig menat att såra henne eller ens göra henne de minsta ledsen, varje gång jag sitter längst bort och hör hennes underbara skratt så blir jag glad, utan ens veta vad hon skrattar åt. Jag blir jätteglad att hon är glad! Bara hon är i min närhet så blir jag glad, spelar ingen roll vad det har hänt, hennes närvaro är magisk, finns verkligen få med så fin personlighet och ja allt. Hon är verkligen en tjej som kan lyckas med vad hon än gör.
Ändå så måste jag vara den idioten, jag försöker undvika henne, fast att jag fortfarande gillar henne. Missförstå mig inte, det är slut och inget skulle kunna ändra på det (inte för att det någonsin kommer göra det) men jag älskar fortfarande allt med henne, hur hon går, hur hon skrattar, pratar, läser, fan till och med hennes "dåliga" stil jämfört med andra tjejer. Saknaden är stor. Vet att jag skulle kunna vara vän med henne, men jag tillåter mig inte ha det bra, jag vill inte vara glad. Vill bara börja ett nytt liv, för det jag lever i just nu suger hårt - allt p.g.a. mig!

Så jag måste ändra taktik, måste sakta men säkert lämna allt.
Klara inte ens snacka om det med henne, började fan lipa ett tag över att jag ens sms:a henne det ...
Idiot?
Klart!