Kurdiwüüd

Muslimer = mördande terrorister

Kategori: Kategorilös shit

Världens reaktion efter bl.a. 9/11 var att muslimer är dåtidens judar, fast tio gånger värre.
Detta följde med att Irak och Afghanistan invaderades. En aktion som inte förbättra något, utan tvärtom, det förvärrade situationen i världen (om man bortser från att man avsatte en hänsynslös diktator, som man bör tacka kurderna för när de hittade honom i den lilla hålan).
Sverigedemokraterna kom, såg och segrade. Ja, i alla fall om man ser att de kom in i riksdagen som en seger. En seger baserad på lögner och illusioner som många föll för.
Sedan mytades myten om en "gen i muslimer/svartskallar" att just den genen gör de mer benägna att bli kriminella (tror någon somnade genom alla biologilektioner).


http://www.bra.se/extra/news/?module_instance=2&id=64
Länken visar att dödligt våld minskar, minskar och inte ökar som vissa påsstår. Och ändå anser de sig själva kunna leda ett land. Ja, vad ska man säga...

Eufori

Kategori: Kategorilös shit

Körde min första övningskörning i MC idag.
Fyfan säger jag bara. Fyfan.
Det finns inget skönare.
Precis som ett litet barn som blivit lurad att ge ifrån 100-lappen och ta emot tio enkronor, den lyckan, kände jag, med enda skillnaden att jag inte blev lurad.
Hur mycket jag försöker tänka på vad som känns som man lever mer, eller att man känner sig friare så går det inte.
Visst är det farligt, det fick jag känna på. Speciellt med ettans växel. MC:n flög. Ena gången råka mina nybörjarhänder dra lite för snabbt i gasen. Resultatet var att hela kroppen rycktes bakåt.
Nu vill jag bara fixa körkortet och köpa en MC. Fast att jag med stor sannolikhet inte kommer få någon i år så måste jag fixa en tills nästa år, om det så innebär att jag säljer min njure.

Ett sent nyårslöfte

Kategori: Kategorilös shit

Från och med idag lovar jag att inte raka min mustach fören jag gått ner till då jag tävlade i mma.
82 kg. Det kommer att bli kaos till jag når dit men det spelar ingen roll. Det spelar ingen roll att jag kommer ha mer ansiktsbehåring än Usama, för jag ska gå ner.

Lol

Kategori: Kategorilös shit

Att jag inte gillar att gå hem till någon vet de flesta av mina bekanta.
Därför är det knas nu. Förutom att jag känner mig som en främlingt trots att jag är mycket bra bemött vill jag snabbt hem. Inte för att det är tråkigt. Inte för att vi inte har något att prata om. Inte heller för att jag sovit max tre-fyra timmar i natt. Utan för att jag är skitnödig (lite väl mycket info kanske).
Kan inte gå på toa någon annanstans än hemma. Har inte gjort det sen kanske förskolan, (FÖRUTOM då jag är ett hårstrå från att pissa på mig, då går jag på toa om jag verkligen verkligen måste. En nummer två finns ingen chans att jag gör det utanför mitt hem. Inte ens om jag riskerar att skita på mig (typ)).

Blev precis därför frågad varför jag var så stel.
Ja, kanske för att jag klämmer ihop båda skinkorna så hårt som en pedofil skulle göra i ett amerikanskt fängelse. Inte ens bakterier skulle kunna ta sig förbi skinkorna.

Snart får man "råka" spela upp sin ringsignal och "svara" för att sedan spela chockad över att polisen ringt angående min katt som ramlat ner från 4:e våningen på en vegetarian så att kattinälvorna splashades på vegetarianens ansikte.

Blood is thicker than water

Kategori: Kategorilös shit

Att vara pappa innebär mycket ansvar.
Man måste ha tid för barnet(-nen) som exempelvis att kunna gå på alla föräldrarmöten, fotbollsmatcher/träningar (eller om det är någon annan sport). Pengar för att inte låta de gå utan roligheter som alla andra har. Sen ska man spendera mestadels av sin tid med de och så klart allt annat "typiska föräldrargrejer alla bör göra".
Men man ska absolut inte glömma den kanske viktigaste grejen man ska göra med barn - att leka med de. Därför lägger jag in en video på hur en framtida lek kommer att se ut när jag får barn.
Simpel men ändå riktigt kul.

Löjligt värre

Kategori: Kategorilös shit

Fan vad barnslig man känner sig när man över huvud taget går efter fem minutersregeln. (Svara på sms etc. fem min senare.)
Går det över till en tio minutersregeln är det helt löjligt!
Men de är så det ska vara. Hellre en minut face-to-face än hundra sms. True story.

Hemma bra men hemma är bäst.

Kategori: Kategorilös shit

På väg till Trollhättan för att handla. Handla från mina föräldrar. Gratis och bra, jag klagar inte. 

Koppling

Kategori: Kategorilös shit

Det händer inte alltför sällan att man koncentrerar sig på helt irrelevanta ämnen, i stället för att hänga med på vad som sägs på föreläsningarna. Det får en att känna sig som självaste Einstein när han kom på sina formler. En Einstein i miniformat, det är jag, kanske snarare hälften av hans tånagel…

Professorn gick genom Energiprincipen, vilket säger att energi inte kan skapas eller förintas, bara omvandlas. Einsteins kända formel  E=mc2. Där massa kan omvandlas till energi och vice versa. Visserligen har vi snackat om en del sådant i gymnasiet, men då koppla jag aldrig det till det jag gjorde idag.

 

Big Bang teoretiker säger att universum skapades av en stor smäll. En smäll som skapade materia utifrån energi. Så från början måste energi ha funnits, eftersom energi varken kan skapas eller förstöras, bara omvandlas till andra former (så som massa). Då frågar man sig hur den energin fanns från hela början? Någon/något måste ha ”skapat” den energin och vi hamnar i samma argument som ateister när de försöker bevisa att Gud inte existerar. För på samma sätt som energin kan ”bara finnas från början” kan Gud ”vara där från början”.

 

Sedan säger Darwin att vi utvecklades från prokaryoter (encelliga organismer utan cellkärna) till först (förkortat) fisk à apa à människa. Att vi människor är närmast besläktade med aporna och att vi utvecklades ur dem. Men ändå har man aldrig lyckats hitta ”övergångsarten” där man ser HUR vi utvecklats från apor till människor.

 

Att sen sannolikheten för att en prokaryot skulle ha skapats av ”ingenting” (då jorden var ung och det inte fanns något vettigt) är så liten att man jämför det med att en sandstorm skulle blåsa genom en flygplansskrothög och skapat en ny Boeing 747 ur ”ingenting”.

Hood

Kategori: Kategorilös shit

Vet ni när man vet att man befinner sig i ett dåligt område?

Det är när man går längsmed en tungt trafikerad motorväg, där inte ens en fis skulle kunna dodga bilarna. Så går man där en regnig natt runt klockan två, då man får syn på ett litet barn komma springandes MOT motorvägen som om han ska hoppa höjdhopp över staketet och allt annat skit i vägen. Utan att kolla sig åt vänster, höger och vänster igen som man lär sig så springer han som om han är Superman!

Jag som stod där fick panik, killen kommer fan dö!

”Heey, stanna där! Det är farligt.”

I stället för att stanna så acclererade han likt Usain Bolt, eller någon random blatte med polisen bakom sig.

Det enda jag kunde göra, var just det jag gjorde. Han springer och springer. Då han var någon millimeter ifrån bilarna så ville jag bara blunda och skrika så högt att jag inte skulle höra kraschen, men något inom mig fick armen att röra sig, som tog tag i hans luva.

Inbromsningen var så kraftig att hans ben hängde i luften under ett par sekunder.

”Killen, ta det lugnt! Vänta på dina föräldrar nästa gång. Du var nära att dö!”

Han ryckte loss sig från mitt hårda grepp. Höjde sakta huvudet:

”Är du helt dum i huvudet?”

”Tack för jag räddade ditt liv kanske?” sa jag.

”Jävla idiot, du är nu orsaken till att jag förlorade en kund! Så ge mig pengar för en gubbe!” skrek killen.

”Vem gubbe?”

”På grund av dig så kommer inte mina barn kunna äta ikväll!”

”Dina barn???”

”Ja idiotjävel” sa han medan han tog av luvan.

”Shit, du har ju fucking mustasch!”

”Akta dig, du trampar på min fot, fetto!” sa samma röst igen.

”Gå hem, drick välling och sov du har dagis imorgon.”

”Mannen jag är 25!” sa lillen och tog samtidigt fram sitt körkort.

 

What the fucking fuck tänkte jag. Killen var 25! Det måste ha varit falskleg, ingen chans att det stammer. Bara för att han har musch och kan köpa ut betyder inget, det kunde jag också när jag var tio.

 

Killen ryckte loss luvan från mitt grepp och fortsatte över motorvägen samtidigt som han svor åt mig utan att titta på den mötande trafiken, som om han spelade ett TV-spel.

Direkt!

Kategori: Kategorilös shit

Det första jag kom att tänka på när jag vaknade är inte att jag har dugga (precis lärt mig ett nytt ord. Dugga= muntlig tenta, tror jag) om ett par timmar.

Utan tanken att jag inte rakat mig på en vecka, så jag såg ut som en jag vet inte vad...

Därför var det första att raka sig så att examinatorerna inte tror jag läser för att sälja vidare ritningarna på hus till al-Qaida.

För vi vet alla vad som hände 2001 då det var en väg- och vattencivil som blev historiens mest kända person.

Javisst

Kategori: Kategorilös shit

Jag har aldrig varit vidskeplig. Ändå kan man inte låta bli att skratta åt människor ibland.

 

T.ex. personer som tror att inriktningen jag läser (väg- och vatten) är det lättaste som finns efter städare bara för att en person som jag läser det.

Visst, jag glider mycket. Men detta är min dröm, så automatiskt snappar man upp allt.

 

”Hur går det i Lund?”

En vecka senare ”Tjenare, hur går de i Lund?”

En månad senare ”Ha, va har du gjort med plugget nu?”

Två månader senare ”Är du fortfarande kvar och pluggar?”

Det får en att bara vilja svar ”idiot, jag började i augusti. I och med att utbildningen är på 5 år så har jag typ 4 år kvar. Jag gick kvar första veckan, första månaden, andra månaden, så vad fan tror du jag gör nu?”

 

Av den anledningen berättar jag aldrig till någon att jag inte kuggat än. Då kommer alla plötsligt vilja bil civil. Inte för att jag inte hjälper till om de vill det, jag skulle bara älska att folk gör något de gillar. Skulle självklart försöka hjälpa till och berätta vad som är bra och vad som är mindre bra. Skulle sagt vad de bör tänka på och hjälpa till med boende, men spela inte att det är en lek för mig.

Som en snubbe som gått hotell och restaurang fick höra att det går bra. Plötsligt vill personen också söka in som om de inte vore något alls. Nu menar jag inte att jag ser ner på någon. Utan man måste även vara behörig. Söker du till lärare kanske du kommer in med 15 i betyg från gymnasiet. Söker du till en sämre skola droppar det ytterligare. Men den dagen man tror att Lund tar emot folk med betyg + meritpoäng på 15 där det när jag sökte krävdes 18 innan meriten på 2,5. Alltså typ 20,5. Så borde man söka till något annat.

 

Man måste bara älska alla hatare.

Kärlek och respekt!

Kategori: Kategorilös shit

Jag har inte varit så här glad som nu idag, trots femma på tentan!
Glädjen rusar genom min kropp. Känner mig i extas. Livet är underbart och jag skrattar som en pundare.
Känns skönare än kärlekens frammarch genom magen en sommardag, då solen skiner och det blåser lite lätt genom håret.

Vi krossade smutsen från andra sidan Milano. Laget som inte ens är värda att nämna!
1-0 efter 37 sekunder av en underbar ung spelare. Pato min älskade!
2-0 av samma anka.
Och 3-0 av Cassano som blir utvisad 5 min efter att han kom in, haha det är hur grym och lat snubben är.

Man måste bara älska Robinho, brasilianaren som alla hatar och stör sig på. Men inte jag. Jag älskar honom. Lite bögig kärlek faktiskt. Vilken spelare, vilken teknik, hur han förnedrar motståndarna med sin kreativitet och talang, så lekfull och vilken känsla (haha i alla fall tills dess att han skjuter mot mål! Men det gör inget, jag älskar honom ändå).
Abate, så mycket han har växt. En helt underbar högerback. Löper som om en rabiessmittad hund med hajtänder jagar honom varje gång.
Boateng, det går inte att uttrycka snubbens skicklighet. Milan måste verkligen köpa upp honom, vad det än kostar! Vad det än kostar.

Det enda Pato kunde ha förbättrat är att han haft på sig en vit tshirt där det står "I <3 Barbara, Silvo I play you fucking pay!"

Helvete vad jag ville vara på plats och kolla på matchen!

Mes

Kategori: Kategorilös shit

Ingen har nog missat att en svensk dog igår i ett FN-attentat i Afghanistan.

Så imorse läste jag en artikel om Carl Bildts reaktion. Gubben grät nästan.

Samma Carl Bildt som inte vågar uttala sig när det verkligen behövs.

När det rådde kaos i Egypten och egyptierna behövde hjälp måste Bildt ha gömt sig i en avlägsen grotta, för hur kunde man leva med sitt samvete utan att säga ett enda ord förstår jag inte, speciellt en som ska representera oss utomlands.

Inte ens när libyerna slaktades som möss hos vetenskapsmän hördes Bildts röst i media. Nu ljuger jag en aning, man hörde honom. EFTER att halva jordens länder gått in och kritiserat Gaddafi och börjat diskutera att kontrollera luftrummet. Det var först när Bildt var på den ”säkra” sidan som han kritiserade våldsamheterna. Som om Gaddafi skulle invadera Sverige…

 

Nu när en svensk dog i Afghanistan så gråter han nästan. Ärligt talat, vad fan förväntar man sig när man skickar in trupper till krig. Rosor? Att kvinnorna ska slita av kläderna varje gång de ser de utländska hjältarna spränga skolor i hopp om att döda en terrorist? Eller förväntar man sig att landets befolkning ska tycka om ockupanterna?

 

Det är uppenbart att jag inte tycker att soldaterna är hjältar. Jag stödjer inte de heller, trots vad de gör, för det de gör är fel. Lika mycket fel som när talibanerna dödade så begår trupperna i Afghanistan fel.

”Våld går inte att bekämpas med våld” borde någon säga till Bildt.

För visst är det en fin tanke att vilja rädda ett förtryckt folk, men hur bra går det egentligen då man i stort sett varje dag hör om civila offer? I stället för att slösa pengar på att förstöra skolor och infrastruktur i redan förstörda länder så skulle man (trots att jag inte är militär strateg) bygga upp länder och därmed tjäna in pengar. Sedan invasionen av Irak har USA själv avfyrat över 1000 Tomahawk missiler, missiler som är värda ca 7 miljoner kronor styck (= 7 miljarder kronor). Alltså ungefär en tredjedel av vad Saab kostade Spyker.

 

Nu har även stridsplan skickats till Libyen som bara får attackera luftmål. Med tanke på att alla plan slogs ut de första dagarna (miltär strategi att först slå ut flygplan, radar och luftvärn så att de egna trupperna får understöd från luften som kan flyga runt ohindrat) så undrar man vad fan de gör där. Kommer någon bli nedskjuten så kommer Bildt gråta på riktigt denna gång. Och ändå är det så att han skickat stridsplan, inte vattenpistoler…