Kurdiwüüd

MI

Kategori: Kategorilös shit

I natt, eller i morgon beroende på hur man ser på dagarna börjar muslimska fastemånaden, Ramadan.

28 dagars fastande.
Från att solen går upp tills att solen går ner är man bl.a.:
utan mat, dricka, onda gärningar, lögner, sexuella handlingar och svordomar.

Vanligtvis brukar jag oroa mig över hur jag ska klara vara utan svordomar så länge. Svär mycket. För mycket.
Kommer ihåg ett vad förra året, att jag inte skulle svära på en dag. Slutade med att jag svor 15 min senare.
Men i år oroar jag mig fan inte över svärandet, utan hur jag ska klara mig utan mat och vatten i ca 20 timmar.
Kommer inte överleva.



Han till vänster är ett perfekt exempel på min strategi för att överleva dessa dagar.

Peace out, och överlever jag inte så dör jag i alla fall en bra död.

Världens godaste hamburgare

Kategori: Kategorilös shit

Alla känner någon som påstår sig göra världens godaste hamburgare.

Så hur gör man världens godaste hamburgare?
Man köper ett paket "hamburgare för grill",
tänder grillen, viftar med ett gammalt GB-glass lock,
lägger på hamburgarna och grillar.
På med Amerikansk hamburgardressing, ketchup, tomater, lök, grurka, sallad och improvisera då man inte har hamburgarbröd = liba bröd et voila, som man säger på kärlekens språk franska.

Juste jag glömde, allt är köpt så man behöver inte "göra" något speciellt.

Undrar om han kan laga världens godaste Gorbi pirog också. Tror starkt att han tror att han vet att han klarar det.
Snittar upp den med hjälp av linjal, 0,5 mm blyertspenna och kirurgkniv för maximal möjlig precision.

I alla fall, nu ska jag iväg och grilla världens godaste hamburgare.

Stark mat

Kategori: Kategorilös shit

Mitt nya motto i livet gällande stark mat:

om det inte känns på vägen ner och på vägen ut är det inte tillräckligt starkt.

Ps. om det inte vore för att jag alasas är man så skulle jag nog böjt mig ner lite och sprutat eld ur min röv.

Familjen

Kategori: Kategorilös shit

Det var länge sen jag behövde ställa upp för min mellersta bror när det kommer till att försvara honom.
Det gick i arv. Jag försvarade min, ett steg yngre, bror på samma sätt som han försvarar den yngre än honom.
För att vara ärlig, kanske, var 90% av alla mina bråk pga. att jag skulle försvara min mellersta bror. (Ironiskt nu är att så fort något händer är han fett ivrig att vilja hjälpa mig fast att jag inte har bråkat på minst 4-5 år.)

Nu ställs man inför två val: att försvara min yngsta bror eller att låta honom växa upp själv.
Det bästa är nog att han växer upp själv och blir en man men samtidigt vill man aldrig att någon annan ska lägga handen på ens kött och blod.

Mina drömmar som ska förverkligas de närmaste åren

Kategori: Kategorilös shit

Ska först och främst skaffa mig ett taxikörkort då de pengar jag fixar just nu inte räcker till allt jag vill göra de närmaste åren. Visst har jag kunnat betala allt för mc-kortet (som redan kommit till 10-11 papp) förutom uppkörningen som jag nu märkte att jag inte har råd med (tar inte en krona från mina päron) och två utomlandsresor sen december men det behövs mer och därav taxikörkort.

 

Till nästa sommar blir det då att ta AFF-kurs så att man får licens att hoppa fallskärm vart man än vill för att sedan som mål BASE-jumpa. Har pengarna fast finns inga platser kvar i de klubbar jag kan göra det i för sökte redan förra månaden och allt var fullt.

 

Ska börja köra MMA eller thaiboxning igen, vet inte exakt vad det blir men vill tävla i thai. Om det inte vore för mina skador och mediciner, det enda störande nu är mitt bråck, skulle jag börjat för länge sen. Men medicinerna fick mig att gå upp i vikt som fan + att jag blev helt deppad och struntade i träningen. Kommer ihåg att jag räknade ut hur mycket jag betalat för varje träning (då jag betalat periodvis) och det landa på 550 kr per träning. Hah känner mig nästan som en brat.

 

Sen ska jag nog försöka fixa pengar att köpa en egen Ducati Monster så att ja kan köra upp med och träna lite krypkörning som är riktigt jobbigt och onödigt.

 

Bila ner till Milano och kolla på A.C. Milan vs smutsen från Milano.  Och bara för att det är ett derby, annars skulle jag hellre sett Milan vs Juventus som i alla fall inte behöver Röda Korsets hjälp att få titlar utan att de förtjänar de.

 

Åka runt i Europa med mc. Åka till länder som Spanien, Frankrike, Holland, Tyskland och Portugal. Lägger jag till Belgien kan jag köra i en rak linje typ.

 

Och så får man inte glömma att ta dykarlicens med.

 

Måste erkänna att jag kommit in i min andra pubertet. Älskar allt med fart och adrenalin-kickar att göra. Något jag tidigare aldrig brydde mig om.

I-landsproblem

Kategori: Kategorilös shit

Vi har två toaletter och två duschrum hos mina föräldrar.
Ändå hör man "Salar gå ut ur duschen/toan, jag ska duscha/gå på toa" VARJE dag samtidigt som ingen använder den andra toan/duschen.
Vad gör man då? Duschar/skiter/pissar extra länge.

Att ta segern i förskott är som att torka röven innan man skitit

Kategori: Kategorilös shit

Svenska sommarn har ännu inte gjort mig besviken. Skulle jag fortfarande varit ett barn skulle jag sagt att någon pistolhotat solen att inte våga visa sig för det svenska folket.

Det fick mig nu, klockan halv tre på natten, att reflektera över det som nyligen har hänt. Norge förstås.

 

Hur som helst började jag skratta för mig själv. Ett litet ”hah”. Ironiskt, samtidigt som det är tragiskt. Tragiskt i den bemärkningen att människor dog. Oskyldiga. Försvarslösa. Älskade.

Logga in på er Ansiktsbok för att läsa det ironiska. Vänner som ska uttrycka sig i stil med: ”Riktigt tragiskt att människor dog. Oskyldiga barn. Bara för att en störd jävel kände att ingen lyssnade på honom. En tyst minut för alla 92 som vilar i Guds händer. Men fuck you alla som trodde att det var muslimer o al-Qaida” eller ”tänd ett ljus för våra systrar och bröder i Norge men vad var det jag sa? Åt helvete med SD pajasarna som gick ut och twittrade om att det var muslimer för att lika snabbt som möss på speed radera inläggen. Idioter” och såklart ”sorglig dag idag men vafan klagar alla för, det dör tusentals varje dag utan att någon bölar.”

Alltid det lilla ”men:et”. Typ ”jag älskar dig älskning MEN jag var otrogen med din bästa kompis.”

Fan är felet, folk har dött, respektera det och håll käften. Vare sig det är en vit, svart, gul eller grön en tjock, smal, lång eller dvärg en snygg, ful, finnig eller fotomodell en arab, svensk, norsk eller hemlös. Respektera att folk har dött. Att man reagerar så starkt är för att Norden generellt inte drabbas av tragedier i detta omfång. När det väl händer blir man klart skrämd och upprörd. Vi kan inte deppa över varje ledsam grej som händer världen runt, för skulle vi blivit det skulle alla varit inlagda på mentalhem.

Vi vet att afrikaner svälter till döds snabbare än vi kan tänka antalet.

Vi vet att bröder och systrar dödar varandra i mellanöstern (syskon som i landssyskon och inte incest).

Vi vet att kineser blir torterade till döds bara för att man blivit falskt anklagad för vara mot regimen.
Vi vet att kapitalistiska bläckfiskar suger ut allt ur hårt arbetande mellan- och lågklass amerikaner.

Ändå blundar vi för det. Varför? För att vi kan och måste.

 

Trots att många säger eller tänker, bl.a. bekanta, att det kanske är bra för oss muslimers framtid att detta var en kristen norrman och inte en muslim så kan jag inte hålla med. Spelar mig ingen roll ifall det vore en imam, en präst, en rabbin eller en buddistisk munk. För att den viktigaste regeln inom alla religioner är: Döda inte. Vad ni än gör döda inte.

 

En annan ironisk grej är att al-Qaida två sekunder efter attentatet tog på sig skulden som huvudlösa kycklingar. Jävla clowner de är. Patetiska idioter utan heder i kroppen. Det som gör saken värre är att människor tror eller VILL tro att al-Qaida gjort allt de påstått sig göra.

 

För att avsluta detta väljer jag också att köra en ”men” mening.

Vila i frid. Vem ni var, vad ni tidigare gjort och vad ni än planerade att göra så förtjänade ni inte att dö så här. Det sorliga är att ni var så unga. Ni hade hela världen att utforska om det inte vore för en störd person. MEN jag hoppas att vi aldrig kommer glömma vad som hände och ta lärdom av det.

Thug life blev tydligen Islamic life

Kategori: Kategorilös shit

Om jag inte visste bättre skulle ja bara kopierat bilden o lagt upp den här.

I alla fall, ni får fantisera er: en invandrare i mjukisar med kepsen vriden bakåt, posar värsta med benen o handen som ett "L" nedåt (aka. det korta människor använder när de ska beskriva deras kuklängd --> stående L:s tumme är en långs snopp medan om man lägger ner L:t så år pekfingret alasas dvärgens snoppstorlek) på hakan och så står han hållandes i Pommac som om det vore värsta Chrystalen.

Thug life blev tydligen Islamic life

Kategori: Kategorilös shit

Om jag inte visste bättre skulle ja bara kopierat bilden o lagt upp den här.

I alla fall, ni får fantisera er: en invandrare i mjukisar med kepsen vriden bakåt, posar värsta med benen o handen som ett "L" nedåt (aka. det korta människor använder när de ska beskriva deras kuklängd --> stående L:s tumme är en långs snopp medan om man lägger ner L:t så år pekfingret alasas dvärgens snoppstorlek) på hakan och så står han hållandes i Pommac som om det vore värsta Chrystalen.

Vägledare

Kategori: Kategorilös shit

De mest omtänksamma, öppenhjärtade, goda och rättvisa människor är de som aldrig kommer styra ett land, vara chefer eller få Nobels fredspris. Därför kommer min mamma aldrig att uppleva något sådant.

Machete

Kategori: Kategorilös shit

Haha skönaste filmen ute är klart Machete! Råare och brutalare film får man verkligen leta efter. Fuck Rambo för Machete is the new sheriff in town!


Och skönaste scenen hahaha (man måste se hela filmen för förstå hur bra den är)

Knas

Kategori: Kategorilös shit

När jag var i Iran trodde folk jag var iranier och pratade persiska.
När jag var i Egypten trodde de att jag var egyptier och ropade på mig på arabiska.
När jag var i Grekland blev jag plötsligt grek och blev frågad vad jag ville ha på grekiska.
Och när jag var i Turkiet trodde folk att jag var turk och hörde språket som skär genom en kurdisk kropp likt ett varmt svärd genom smör.
Har ännu inte varit i Kurdistan, men skulle inte förvåna mig ifall jag folket skulle tro jag var svensk eller något där borta... När får man vara kurd från Kurdistan..

.

Kategori: Kategorilös shit

Kan man få fängelse för att man önskar att en man står med en bazooka på ett hustak och skjuter ner min granne för att han har stört min sömn hela dagen? Har ingen jävla aning vad han gör men önskar honom otur tills han slutar.

hahahaha

Kategori: Kategorilös shit