Kurdiwüüd

Glömmer aldrig.

Kategori: Kategorilös shit

Det var dagen innan min 8:de födelsedag, jag gick och la mig runt sju, bara för att tiden skulle gå snabbare. Föreställde mig presenter i stora berg.
Vilken överraskning jag fick när mamma skaka livet ur mig ”jalla vi ska till Götebori nu!”. ”Mam, vart är mina presenter?” ”Håll käften och sätt dig i bilen” sa mamma.

Jag tänkte mig att vi skulle fira födelsedagen i Göteborg. Ojojoj, bättre än så här kan det inte bli!

En timma senare i släktingens -89:a Golf med så mycket rost att stenåldersmänniskorna skulle peka på oss och skratta så kom vi fram till ett område med massa höghus. (Nu när jag tänker efter va det nog Bergsjön.)
"Släktingar!" tänkte jag glatt. Presenter upphöjt till 10, ja vi kurder lär oss matte innan vi ens försöker få tillbaka vårt land.

Pappa hälsade på en man i medelåldern. Han tittar på mig och jag blev rädd. Han såg farlig ut, terrorist aktigt farlig, men ingen kunde skada mig när jag var med mina päron! Speciellt inte när pappa hade svart bälte i irakisk kung fu, vilket motsvarar inget alls internationellt.

De följer med mig längre in i ett rum och jag fick lägga mig på en säng som liknade en irakisk svartamarknad kopia av sjukhussäng. Han bad mig att ta av mig byxorna och kallingarna.
Nu börjar det hemska, våldtäkten...
Men först fick jag en spruta i pungen. Glömmer aldrig nålen, den såg ut som en hästspruta. Pappa höll ner min överkropp medan jag var helt förlamad från midjan neråt.

Gubben tog fram olika verktyg. När jag såg tången och kniven blev jag skitskraj, "vafan ska han göra? Varför håller pappa ner mig? Har pappa blivit smittad av något virus?"
Gubben kom allt närmare med tången och kniven, till slut var han över min kuk. Jag har aldrig i mitt liv önskat göra en "R Kelly - I want to piss on you" lika mycket som då! Inget hände trots mina kryssningsförsök. Helvete!

Nu var han farligt nära, jag lyckades slita mig bort från pappas armar och satt och tittade på vad gubben gjorde.
Han skärde på min kuk. Gud vad rädd jag var.
Pappa försöker dra ner mig medan jag kämpar emot.
"Min kuk, neeeej" skrek jag. Jag skrek högt utan att då veta vad man hade en snopp till förutom att kissa, redan då var det min absolut viktigaste ägodel, skulle han ha rört den nu så skulle jag halshugga honom.
Idioten hade gjort en omskärelse på mig. En omskärelse av en illegal läkare som säkert jobbade som slaktare eller tortyrledare i irakiska armén, för han skärde verkligen inte rätt! För den delen, rakt heller.
För den ser ut som Sveriges gränser, zigzag överallt som man försökt sy tillbaka jeansen.

Jag kommer ut ur fejkläkarmottagningen iklädd i en klänning och alla firar, jublar och kastar godis över mitt huvud.
Jag var tvungen att ha på mig klänningen i en vecka och kunde inte pissa utan att det gjorde sjukt ont!
På den tiden fanns det inte tråd som försvann av sig själv. Man fick pilla bort de. Shit va ont det gjorde när jag skulle pilla bort stygnen.
Mitt skrik skulle spränga en toppmodern decibelmätare i 1000 bitar.
Tårar rann som om jag hade badat i lök.

Och värst av allt. I stället för att uppmuntra mig på ett bra sätt försökte pappa sig på en matchgrej "när jag omskärde mig fick jag inte ens bedövning. Jag bet på en pinne och bara körde!"
Som om det hjälpte!

Utkast: Feb. 27, 2011

Kategori: Kategorilös shit

Ali och Tizi tog paus från det slitsamma arbetet.
- Min fru pratar med sig själv, säger en förvirrad Ali.
- Oroa dig inte, det gör min fru med, men hon vet inte om det. Hon tror att jag lyssnar på det hon säger.

Mysa med honom. Mysa med henne. Till och med mysa med det.

Kategori: Kategorilös shit

Mysa, nutidens motsvarighet till vad ”revolution” innebar då monarkier avsattes och kungar halshöggs. I alla fall hur ofta ordet används. Typ som när en unge lära sig säga ”gy” – bajs på kurdiska. Sällan är gy något en kurdisk mamma vill höra, min mamma vill fortfarande inte höra det från mig trots att jag är vuxen. Men ni vet när ungen nyligen har lärt sig ordet, och är arg kommer denna att skrika ”gy, gy, gy, gy och gy” tills någon kommer fram och *driiicch* örfilar skiten ur honom så att tårarna blöter ner väggen. Så känner jag för ordet ”mysa”.

Inte för ordets innebörd, utan hur folk våldtar det.

Mysa betyder inte mysa. Tror du det har du gjort ett katastrofalt misstag –  för trots att man fått två öron och en mun för att lyssna mer än prata så ska man inte bara lyssna utan även tänka efter. Man ska vara flera steg i förväg, som i schack.

 

Det räcker med att gå in i mänsklighetens nya superdrog – Facebook för att höra hur folk spottar ut ordet ”mysa” som om de vore rea på LidL – ta tre betala för en, om du inte är zigenare då behöver du inte betala. Behöva och behöva, du kommer inte betala.

”Ska iväg och mysa med min underbara flickvän”

”Ännu en mysdag”

”Vet att man bara ska mysa på fredagar men jag och min älskling myser inför mysdagen, förberedelsemys, hihi söt hon är”

”Blir ännu en dag man myser med sig själv, äter god mat och tittar på en fet filmrulle” och

”Myspys” kan ingen ha undgått.

 

”Mysa med flickvännen” betyder inte att man har tänt levande ljus, delat på snuttefilt medan man kollar på film, ha huvuden så nära varandra så att man kan känna varandras puls eller att man kollar på en skräckrulle för att leka gentleman när tjejen hoppar till.

När någon säger mysa innebär det inte något utav alternativen ovan. Nej, nej, nej, absolut inte.

Att mysa betyder att man vill ha sex, inget annat.

Så varför inte bara skriva ”nu ska jag ha sex med bruden?”

För att mysa får hela processen att låta mystiskt, romantiserar ordet.

Skillnaden är stor. ”ha sex” är lika ute som MC Hammers pösiga byxor från stenåldern. Men att mysa är att man vill ha den bästa sexen som finns, utforska alla hål. Och möjligtvis skapa nya.

Så nästa gång en skriver ”jag ska mysa” betyder det att personen ska knulla någon så grovt och önskar att ni alla vore där för att titta när de gör det.

Att mysa för sig själv innebär därför att man ska tillfredställa sig själv. Dra en fattigmans. Varken med doftljus, mysfaktor 10 som i IKEA eller något man gör för kärlekens skull utan snarare en snabbis så att man kan däcka efteråt.

 

”Älskar tjejens pussar över hela ansiktet”

Det gör du säkert, men man ska liksom inte behöva avbryta mitt i strulandet för att man är helt blöt runt munnen. Som om någon har spolat ens ansikte med en duschslang. Du ska inte behöva göra det enda rätta, att peka på resten av kinden och fråga om hon kan slicka rent resten så att man slipper duscha.

Visst kommer hon bli arg på dig om du ber henne slicka rent, men det är sällan man annars njuter av något sånt. Försök inte göra det med hunden nu, det är inte samma sak. Det vet jag, för jag har haft mina kriser.

Eller som en på min Fb som heter ”love handles” i mellannamn. Hennes nya nick efter hennes egenskaper som hon säger.

Love handles haha. Fyfan, ibland kan jag inte undgå att tänka på hur dålig människa jag egentligen är.

På den tiden dejtade jag en tjej som från ingenstans sa:

”Vet du vad jag älskar med andra tjejer?”

”Kommer du ut ur garderoben och säger att du ska flytta ihop med din barndomskompis för att du är lesbisk?” svarade jag.

”Nej idiot. Love handles.”

Visste inte vad det betydde, visste ärligt talat inte ens vad kärlekshandtag betydde.

”Vad för något?” svarade jag.

”Kärlekshandtag” medan hon tog mina händer mot sina love handles. När en tjej säger något sånt väntar hon vanligtvis på att man ska ge henne komplimanger. Men jag är inte vanlig. Kan inte ge folk komplimanger och verkligen mena det. Är för barnslig för det. Kanske för att jag väntar på den jag känner mig bekväm med.

”Haha de borde inte kallas love handles utan fett handles” sa jag och skrattade.

Hon tog bort mina händer och från att ha en lättsam stund blev det plötsligt allvarligt. Hon tittade snett på mig. Om bara blickar kunde döda skulle hon ha varit dömd för massmord i Haag.

Time is money

Kategori: Kategorilös shit

Om tiden vore förbrukningsbar skulle jag varit miljonär.
Inte för att jag skulle ha all tid i världen, utan för att
jag slösar den på helt oviktiga saker.

Som idag.
Dagen började med att jag vaknade klockan åtta, precis
som alla andra helger. Morgonpigg i all ära, men varför
ligger man kvar i sängen och tittar upp i taket i någon
timma för att till slut stiga upp? Knas.
Sedan äta frukost och dammsuga två gånger. Liksom,
en gång skulle räcka gott och väl för huset var inte
smutsigt alls. Men vad gör man inte när man har all
tid i världen...

Och nu sitter man här, utan att ha pluggat något alls
till mina tre tentor om två veckor. Varför? Dels för att
jag är rik, men även för att i och med att mina andra
tentor gick så bra utan att jag pluggade speciellt mycket
så försöker jag omedvetet testa testa min gräns.

Jag lovar, precis som jag lovat innan och innan dess att
bli effektivare. Sluta slösa tid på bull.
Men jag är rik, jag är rik...

.

Kategori: Kategorilös shit

Ska nu i veckan till trafikskolan och skriva in mig för att ta MC kort. Helvete vad jag vill ha det inför sommarn, so bad! Så i stället för att resa utomlands för mina pengar lägger jag allt jag har för att fixa det.

Den här MC:n blev jag riktigt sugen på att köpa därefter. Om jag så ska sälja alla mina organ så fixar jag den.

R1, Ninja eller R6:a kan man lätt glömma, dels för pengarna men även för att man inte får ha en så kraftig MC på den två års grejen...

Det värsta med MC är inte att det är farligt, utan att jag lyckades övertala min morsa. Hur? Ingen aning. För ena dagen berätta jag till henne att jag ville fixa det (och ja, jag måste fortfarande fråga om lov fast jag bor 500 km bort) och hon svarar "aldrig i livet, mc är en självmordsmaskin". Dagen efter ringer jag igen, fast besluten att jag skulle tjata, böna och be sönder. Och utan att argumentera så säger hon "visst, gör det." Blev chockad och lätt uppspelt att jag råka klicka henne.
Fast att hon säkert använder emotional blackmailing, och väntar på att jag ska säga "okey jag vill inte ha mc o gyy ashwardem - jag åt bajs" så fungerar det inte den här ggn.

Stars Shine Brightest (In The Darkest Of Night) f. Rick Warren

Kategori: Kategorilös shit

Det finns inget jag gillar mer än att lyssna på underbar musik när jag är nere. Kan bara ligga på golvet med ljudet på max och njuta av melodi, refränge och lyrik samtidigt som man reflekterar över allt i livet.
Det lustiga är att efter varje sådan dag känns det att jag fått ännu ett vitt hårstrå - genom att säga att jag har massa vita hårstrån så förstår man att det händer frekvent. Vishetens vita håstrån.
Idag blir det jackpot, det känner jag på mig, två hårstrån på en och samma dag. Visst är det underbart.

I alla fall låg jag där på golvet(ligger fortfarande här om jag ska vara ärlig) och lyssnade på en och samma låt i flera timmar. Att jag inte kan lära mig en låttext ledde till att jag sökte upp lyrics och sjöng med. Sjöng och sjöng, min röst förstörde nog bara låten. Men här är den:

http://cunninlynguists.bandcamp.com/track/stars-shine-brightest-in-the-darkest-of-night-f-rick-warren-dirty

[Natti]
You can only see the stars when it's Don Cheadle black
when the chips are down who dips and who reacts?
folding under pressure ain't get us to where we at
when all hope's lost you battle to get it back
in fact, dark times are when heroes shine
without them sour grapes there would be no wine
let your ego dine, adversity for breakfast
zero pride, in settling for less then
fighting tooth and nail, no matter who prevails
instead of wishing on a star grab a comet by the tail
your ship ain't coming in, then you got to make a sale
catch the wind and make it sail and hit the ground runnin'
til ya heartbeat sound like a battle drum thumpin'
those talking 'bout failure ain't talkin' 'bout nothin'
you may weather the storm if you don't stop punchin'
reach for the stars and you might just touch 'em

[Deacon The Villain]
Our money's funny, our change is strange
these days ain't sunny and the sea ain't tame
we playing games where the rules ain't clearly defined
in this coffee black world, knee deep in the grind
be a vine in the shade, a salmon in a stream
try lookin' for the stars when examining your dreams
could go from street singers to pop figures
from block niggaz to a brotha that is followin' stock tickers
to grow in the night you gotta create light
gotta be a gamma ray burst that erase sight
no astronomer has seen your incredible gleam
and you don't need a telescope to detect dream
you blessed with a mind that can see through space
on dark nights, in the stars you can find your face
just look up and marvel at all the constellations
Egyptians built pyramids from these creations

[Natti]
Against all odds and against the grain
sun becomes shelter in the midst of rain
in monsoon proportions them moments of importance
when victory's in vain it's the same the blood coursin
of course when selfishness inside provides poison
apply it to your life and let it sink in like ointment
poised when them black clouds come 'round don't back down
let haters be theme music playin' in the background

Bok

Kategori: Kategorilös shit

Som ni inser bloggar jag inte något vidare bra. Anledningen är kort och simpel - jag håller på att skriva en bok. Skriver för fullt, så att både pennor och häften tar slut (ja, jag skriver för hand. Inte för att jag är omodern utan att det är lättare och snabbare att ändra något). Fantasin flödar oerhört bra och det man kan avslöja är att den kommer vara mycket sorglig, det sorgligaste jag har någonsin skrivit med undantag för lite skämt. Går allt som det ska kommer jag även försöka publicera den (anonymt), i värsta fall trycker jag ut ett eget exempel åt mig själv bara. Inte så att jag funderar på att bli författare utan för sakens skull att man har uppnått något.